divendres, 18 d’octubre del 2013

CROS 3 TURONS


A Equipa’t ens agrada col·laborar en diferents projectes (en la mida que ens és possible). Aquest cop , ho fem en l’organització d’una nova cursa que es farà a Barcelona, la Cros3Turons , que discorre total o parcialment per camp obert, camins, pistes o corriols, i puja als 3 turons del districte: el de la Creueta del Coll, el del Carmel i el de la Rovira (amb unes inmillorables vistes de Barcelona).
A iniciativa del Districte d’Horta–Guinardó de l’Ajuntament de Barcelona, i en coordinació amb el Districte de Gràcia, ha estat materialitzada gràcies a la il·lusió i dedicació de la Unió Excursionista de Catalunya d’Horta, entitat del barri amb una llarga tradició organitzant curses de muntanya.
La inscripció es va obrir el 10 de setembre i restarà oberta fins els divendres 22 de novembre o fins que s’assoleixi el límit de participants, és a dir, 350 corredors.
El preu de la inscripció a la cursa és de 15€. El  preu dóna dret a participar i gaudir de l’organització,  i inclou l’assegurança, l’avituallament, un obsequi i dret a trofeu.
El control de temps es farà electrònicament a través de xips. Cada participant n’haurà de disposar d’un, ja sigui de propietat o de lloguer (en aquest cas, es pagaran 2€ més al fer la inscripció)
La recollida de Pitralls , així com el xip de lloguer, es podrà fer el dijous 28 i divendres 29 de novembre per la tarda (de 17:00 a 20:30) i el dissabte 30 al matí (de 10:00 a 13:30h) aquí a la botiga.

Fitxa tècnica:
Distància: 10km, recorregut circular
Sortida i arribada: Casa de les Aigües, Seu del Districte Horta - Guinardó
Desnivell: 1100m de desnivell acumulat (550m+, 550m-)

Dia i hora: Diumenge, 1 de desembre del 2013, a les 9:00 a.m.










Aquesta i més informació a www.cros3turons.cat

1 comentari: