dijous, 17 d’octubre de 2013

Marató de Collserola. UEC d’HortaAquest any, hem tingut el plaer de col·laborar amb la Uec d’Horta en la XVI edició de la Marató de Collserola. Durant una setmana voluntaris de la Uec han estat a la botiga, fent l’entrega dels pitralls tant de la marató com de la mitja marató.

Heu estat molts els que us heu apropat a recollir els pitralls, a alguns ja us coneixiem, però d’altres ens heu descobert gràcies a la cursa. Estarem encantats de tornar-vos a veure ben aviat.

La recollida es va fer de manera bastant esglaonada, no van haver aglomeracions, i això va permetre gaudir d’un molt bon ambient a la botiga. Us donem les gràcies!

El diumenge de la cursa, vam treure el cap al velòdrom d'Horta, punt de sortida i arribada de la marató i la mitja marató de Collserola, i vam poder comprovar el saber fer i l'experiència de la gent de la Uec d'Horta, en la organització d’una cursa de muntanya. A més a més, tant ells com els corredors i els seus familiars i amics, van poder gaudir d’un temps fantàstic. Moltes felicitats!Cap comentari:

Publica un comentari