dilluns, 4 de març de 2013

16a Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant Martí


Entre el 2 i el 16 de març, es celebra al Centre Cultural de la Farinera del Clot, la   16a Mostra d'Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant Marti
La Mostra d'Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant Martí, és una iniciativa que va sorgir entre l'Ajuntament de Barcelona- Districte de Sant Martí,- i les entitats Agrupació Excursionista Icària, La Colla Excursionista La Senyera, La Secció Excursionista del Foment Martinenc, La Unió Excursionista Sant Martí de Provençals i El canyoning Club. El certamen,un dels més prestigiosos del país, compta també amb el suport de la FEEC, entre d’altres institucions.

Es tracta d’una exposició-concurs tant de fotografia (blanc i negre i color) com de projeccions d’audiovisuals (diapositives i vídeo) professional i amateur, en dues categories, en la qual les persones amants del món de la muntanya i de la càmera tenen l’oportunitat de mostrar les seves dots artístiques. A més a més, el fet que sigui una exposició també compleix l’altra principal finalitat que és la divulgació, el coneixement, la dinamització del món excursionista, el seu entorn, el respecte a la muntanya per part de tothom i un lloc de debat de temes interessants.

Entre els convidats estrella de l'edició d' enguany hi ha Núria Picas, guanyadora de la Copa del Món de Curses d'Ultraresistència i component de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC, i Eugeni Rosselló, recent guanyador de la Spine Race, una dantesca cursa de 430 quilòmetres de caràcter autosuficient que recorre l'interior de Gran Bretanya i que acaba a les portes d'Escòcia o l'escalador i especialista en salt BASE Carlos Suárez. També es projectarà un audiovisual sobre la Copa catalana de caminades de Resistència, juntament amb un vídeo sobre la disciplina de les marxes tècniques (el divendres 15 de març a les 21 h).


Pel què fa a l'exposició fotogràfica, romandrà oberta del 2 al 16 de març des de les 10 fins a les 22 h i estarà ubicada a la sala principal d'exposicions.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada