dilluns, 13 de juliol del 2015

FIVE TEN A EQUIPA'T



Calçat de trek:

Camp Four Mid GTX de 5.10: una excel•lent bota de Trek amb sola Stealth S1 que ens ofereix una adherència excepcional, tant en superfícies seques com mullades. Confortable, duradora i resistent a l’aigua. Membrana impermeable i transpirable de Gore-Tex. Sola de tacs grans per una millor penetració en terrenys tous. Una gran Five Ten!!!







Les Camp Four porten la famosa sola S1 (la mateixa que les Canyoneer!). Extremadament resistent, còmode i tot terreny! 










Les Guide Tennie de 5.10 duen la sola Stealth® C4 de gran adherència, la sola es tan bona que tan serveix com per ciutat, pujar a una muntanya o per fer una escalada. Còmodes i resistents.





I quan parlem de barrancs, Five ten és calçat de referència!



Les esperades i noves Canyoneer 3 de Five Ten incorporen un disseny dels tacs de la sola molt més profund, que permet moure amb seguretat sobre terrenys fangosos, sorrencs i en general tous .També s'han afegit un sistema de llaçat de cordons asimètric per poder ajustar la bota amb una sola mà, perfecte per al fred o en condicions humides, una petita butxaca per guardar els cordons i un nou disseny de la forma del taló per a més ergonomia i suport.


Water Tennie de Five Ten. Dissenyades per ambients molt humits i mullats. Gràcies a la seva sola Stealth ens proporciona un bon grip per a la practica del descens de barrancs i activitats on l’aigua sigui present.
Protector de goma 360º al voltant del peu per protegir-nos de cops i roques. Forats per drenar l’aigua. Sola Stealth. Bota malla sintètica i neoprè.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada