dijous, 28 de maig de 2015

JAQUETES TALLAVENTS

Grifone Xalibu


COM TRIAR TALLAVENTS PER RUNNING O IMPERMEABLE DE TRAIL.

El primer que hem de fer, és ser realistes amb la nostra capacitat, experiència i objectius per a cada sortida o cursa per encertar amb el que necessitem. Poc tenen a veure les peces que convenen al corredor d'elit expert i curtit a la muntanya, amb les que necessitem els corredors que marxem a ritmes molt menors.

Per tant, no hem de confondre mai la protecció d'un tallavents amb la que dóna una jaqueta de membrana impermeable / transpirable. Si la temperatura pot baixar de zero graus en algun moment o la pluja amenaça de ser torrencial, millor tirar d'aquesta última.

El tallavents de running és una peça abans de res transpirable, i la seva funció principal serà tallar bé el vent en alta muntanya mentre correm. Té una impermeabilitat bàsica 1.500-5.000mm, amb algun tractament hidorrepelent extern: durable water repelent = DWR, que és una pel·lícula superficial aplicada per fora de la peça, que evita que les gotes "calin" fins a cert punt (per resistir algun plugim ocasional)

El rendiment de la peça vindrà donat per les seves propietats en transpirabilitat i impermeabilitat, així com del patronatge i dels seus acabats.


A Equipa’t podeu trobar tots aquests models de tallavents
:


Grifone Eden
Marmot Trail Wind Hoody
Montane Featherlite Marathon jkt
Montane Lite Speed jkt

Montane Featherlite Marathon jkt
Marmot Stride vest

Montane Female Lite Speed jkt
Marmot Womens Trail Wind jkt


Grifone Pika lady jkt


Grifone Annas lady jktCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada