dissabte, 21 de març de 2015

PANIC, de KONG

Fa un any KONG va presentar el Panic de 30cm, un enginy dissenyat per permetre als escaladors aconseguir aquest primer “seguro” alt o aquesta "xapa" apurada a la que ens cal un pam o pam i mig per arribar ... immediatament es va convertir en un èxit gràcies a la seva simplicitat i la seva efectivitat en els passos més llargs de l'escalada.

Ara el Panic de KONG arriba amb 15 centímetres més de longitud, oferint una mica més d'ajuda per arribar a les xapes més llunyanes.

Fabricat en aliatge d'Alu-Poliamida és molt lleuger, només 115 grams de pes per al de 30 cm, i 135 grams en la versió de 45 cm. Complint amb les més estrictes normes de seguretat EN, i provats peça a peça.

Panic de Kong està format per:

- Cinta tubular semi-rígida de 30 o 45 cm, amb una vareta interior d'alumini flexible gràcies a la qual s'obté la consistència necessària.
- Un mosquetó amb un enginyós sistema mitjançant un mecanisme que manté el gallet obert fins que el mosquetó es recolza sobre l'assegurança. En aquest moment el mecanisme allibera el gallet del mosquetó i es tanca.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada