dimarts, 10 de febrer de 2015

E-CLIMB: LES MILLORS EINES PER AL GEL a EQUIPA'T

A EQUIPA'T ens agrada treballar amb els millors productes, i tenim l'orgull de ser TEST CENTER de E-CLIMB, empresa catalana especialista en la fabricació de materials d'última generació, amb altes prestacions per l'escalada en gel.
Apart de poder testar els piolets Cryo, a Equipa't també pots comprar els seus productes, com:

Els Cargols de gel més lleugers del mercat i amb puntes intercanviables, piolets Cryo i Cryo 2 amb accessoris fàcilment intercanviables, cintes dissipadores, ganxos, ancoratges per clavar en el gel i altres artefactes són els que formen part de la família e-climb.

Els cargols de gel Klau de E-climb són els més lleugers del mercat i els únics amb la punta intercanviable. Recupera l'afilat original amb només canviar la punta. Mides 6, 10, 14, 18 i 22 cm.


DISSIP, cinta dissipadora recuperable de e-climb, que comença a obrir-se a partir d'uns 250 Kg. L'energia de la caiguda es transforma en calor després de lliscar la cinta Dyneema DYNNEM a través dels forats de la placa d'aliatge d'alumini reduint així l'impacte de la caiguda. De mitjana es redueix un 30% de l'energia d'impacte. Molt útil en els primers ancoratges d'un llarg, on el factor de caiguda pot ser molt elevat. És un element de seguretat imprescindible, tant en l'escalada en gel com en vies clàssiques de roca on, de vegades, els ancoratges no són completament segurs. Un cop desplegada, es pot plegar de nou per la seva reutilització. Suggerim substituir només la cinta DYNNEM després de 5 caigudes en què aquesta s'hagi desplegat completament. La cinta disposa d'una pestanya amb 5 forats per fer un seguiment de les caigudes. S'ha de trencar un forat després de cada caiguda en què la cinta es desplegui completament.El Piolet CRYO e-climb, és un piolet d'última generació per als més exigents. Extremadament lleuger i versàtil. . Molt ben equilibrat. Dos versions, martell i pala. El piolet CRYO M  ve equipat amb el martell HAMMER de sèrie, i el CRYO P ve equipat amb la pala Adze de sèrie. 
Tots dos poden portar dos tipus de fulla: El full ICE, del tipus 2 "T", que ve d'origen amb el piolet i és perfecte per a alpinisme i cascades. I el full DRY del tipus 2 "T", especial per a Dry tooling.

També pot portar 4 tipus diferents de regató: el  SPIKELESS especialment concebut per a un drytooling més segur, evitant possibles punxades en una caiguda. El  SPIKALPIN perfecte per alpinisme clàssic i esquí de muntanya. El SPIKEFALL, perfecte per alpinisme de dificultat, gel vertical i terrenys mixtos degut a la major inclinació de les seves puntes, i molt bona agafada en piolet tracció. Evita les molestes punxades als genolls. I finalment el  SPIKE, que ve de sèrie; és un regató clàssic, perfecte per alpinisme i terrenys mixtes amb molt bona agafada en piolet tracció.
Pes 596 gr. Longitud 50 cm.

Els piolets Cryo i Cryo2 d' e-climb són lleugers, modulars i amb accessoris fàcilment intercanviables.HOOKY, ganxo per Abalakov de e-climb que incorpora una navalla i una tisora per poder tallar la corda. La seva punta afilada queda protegida al doblegar-se. Porta un cordó elàstic per penjar l'arnès sense que molesti. Pes 70 gr.

Si t'agrada la neu i el gel, t’agradarà e-climb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada