dimecres, 14 de gener del 2015

CURS DE MEDICINA I SOCORS DE MUNTANYA

T'has plantejat algun cop què faries si:

Escalant el teu company de cordada té un accident? i tu, ets d'aquests que sempre et porten a escalar? que faries en aquesta situació?
  



Fent trekking el teu company es trenca la cama, i l'ajuda trigarà en arribar, com evitaries el dolor i el sagnat de la fractura?
I que sabem dels helicòpters que tant desitgem quan tenim un problema?Els vols veure per dins? vols conèixer a la gent que treballa en aquest medi?


I si no tenim ajuda de cap tipus, com traslladaríem a l'accidentat??



I quan hi ha neu, penseu que tot es igual? assegurar en un moment puntual, algunes cosetes bàsiques com un passamà?o no tan bàsic, com poder treure algú d'una esquerda, i si tenim la mala sort de viure un allau, i un dels nostres companys està sota la neu... sabem palejar de forma ràpida i efectiva?




I si a la muntanya o a la ciutat, treballant o viatjant, al metro o en un refu algú es desploma i veiem que no respira??? sabríem iniciar una RCP??

Et proposem un dels cursos més complerts per saber resoldre aquestes i altres situacions: el Curs de Medicina i Socors de Muntanya, on voluntaris sanitaris i tècnics donen l'ampli contingut del curs, tant les classes teòriques a l'aula, com sessions pràctiques.

Més informació: http://www.cursmsm.org/

Fotos extretes del facebook del CMSM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada