dilluns, 17 de novembre de 2014

CIRCULAR QUERALBS-NURIA-COMADEVACA-QUERALBS


Aquest cap de setmana ens vam decidir per fer una preciosa volta circular sortint de Queralbs, passant per Nuria, el camí dels enginyers fins a Coma de vaca i tornant pel camí de les gorgues del Freser fins a Queralbs.

Vam sortir de l'aparcament de Queralbs del cremallera, pel camí vell a Nuria, però aquest cop vam agafar el trencall de l'esquerra cap al roc de Dui, variant que va per l'altre banda del riu i es torna a trobar amb el camí vell al pont del salt del Sastre. 

Quan vam arribar a Nuria, va apareixer una mica de boira, que ens va anar acompanyant de tant en tant pel camí dels enginyers. Espectacular i variat itinerari, amb fantàstiques vistes a la vall de Ribes primer, i que combina trams herbosos, tarteres i passos aeris mentre ressegueix molt enlairat les gorgues de Freser.

Atenció si aneu amb gos com nosaltres, en algun pas aeri i equipat que hi ha al camí. Per facilitar la feina de baixar a la gossa per aquest pas, a nosaltres ens va anar molt bé l'arnés de Ruff wear. Més tard també et trobes amb algun pas estret amb passamà de cable.
Del refugi de Coma de vaca, creuem el riu i anem direcció al Balandrau, tot i que al poc girem a la dreta i ens enfilem cap al camí de les gorgues del Freser a Queralbs.Atenció en aquest primer tram, ja que és normal trobar trams gelats. 

Desprès el camí va baixant per camí senyalitzat, creuant tarteres, riuets i fantàstics boscos fins a arribar a la carretera de Queralbs. Pugem 1km per aquesta i ens trobem de nou a l'aparcament del cremallera.
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada