dilluns, 10 de març de 2014

GUANTS EXPEDICIÓ O FRED RIGURÒS

Les manyoples 8000 Meter Mitt de Marmot son 3 guants en un, totalment impermeables. Exterior GORE-TEX paclite, interior de ploma d’oca 700 Cuins i Primaloft. Son ideals per condicions climàtiques molt fredes, Denali, Karakorum, Aconcagua...
Les manyoples interiors son tri-dits en el seu interior, permeten manipular cordes i mosquetons amb facilitat.
Característiques: Pes: per la talla 12, pes 360 g
Material Principal: GORE-TEX® Products with Paclite® Technology 100% Nylon Ripstop 2.2 oz/yd
Aïllament: 700+ Fill Power Goose Down y Primaloft® Insulation
Teixit inserit: GORE-TEX®Mitt Insert
REforç en els palmells: Pittards® Armortan Leather


Guants Isard, NORTH FACE i MAGIC LINE Amb doble membrana impermeable i transpirable de Gore-Tex (interior i exterior) per garantir la màxima impermeabilitat i protecció enfront als elements, i horma Functional position (construcció anatòmica dels guants i manyoples amb la posició natural de la ma, per a un millor adherència).

La Extrem Isard Magic Line es una manyopla impermeable i transpirable, recomanada per activitats tècniques d' alta muntanya com l'escalada hivernal, alpinisme i expedicions en els ambients freds més extrems. Amb un alt grau de resistència a l'abrasió. Pes: 240 gr.
Material exterior: Performance shell 3C Gore+Soft + Pell Pittards. Toughtek . Cordó protector de pell. Tanques i ajusts mil·limètrics al canell i boca de entrada, amb anti pèrdua.
Material interior: Supermicro laminada (NATA) + Polartec Micro+ Poliamida + Insert de Gore.


Els North Face son guants recomanats per activitats tècniques de treball abrasiu a alta muntanya, alpinisme, escalada, esquí. Es un guant multi us. Per a fred intens.
El Kevlar procura prestacions antiabrasives de gran resistència al desgast, mientras que el Soft ofrece prestacions mixtes de resistència i funcionalitat.El material Toughtek es molt antilliscant i adherent. No destenyeix, absorbeixen molt poca humitat en relació al seu pes, i son d'assecat ràpid. Pes 230 g.
Material exterior: Performance shell 3C i Cordura 2C Gore + Soft + Pell Pittards + Kevlar Schoeller + Wind-Glacier Gore + Neoprè 5 mm + Toughtek.Tanques i ajusts mil·limètrics al canell i boca de entrada, amb anti pèrdua.
Material interior: Polartec Micro + poliamida+ Insert de Gore.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada