dijous, 1 d’agost de 2013

ALIMENTAR-SE FENT RUTA

Tens pensat anar de ruta i no pots carregar kilos de menjar? T'esperen uns fantàstics dies de trekking, i no vols alimentar-te únicament de fideus xinesos i sopinstant? I l'aigua? t'arriscaràs o la purificaràs?

A Equipa't et volem donar alternatives:

MX3 ens ofereix una alimentació variada de menjar liofilitzat de fàcil preparació i una bona aportació energètica per a fer front les nostres activitats. Receptes BIO, esmorzars, postres, receptes del mon, plats de casa.... en definitiva mes de 30 “plats” per triar i remenar. De fàcil preparació, obrim el sobre, es tira l’ aigua indicada a cada plat, tanquem el sobre uns minuts i llestos! Sense tenir que netejar res! Amb racions força complertes i variades.


Aquesta recepta va ser triada com una de les mes bones a l’Expedició EGAN Aconcagua 2013. Flocs de patata (49%) i carn de boví (16%) junt amb llet desnatada amb pols i d’altres ingredients ens ajudaran a mantenir un bon rendiment. Tan sols cal afegir aigua calenta dins del sobre, esperar uns minuts i a menjar!!!


LIFESYSTEMS ens soluciona el tema de l'aigua, entre altres productes:
72 pastilles purificadores per l’aigua, una pastilla per litre i 10 minuts d’espera. Si l’agua pot estar molt contaminada per microbis dues pastilles i 20 minuts d’espera. Per la neteja de fruites i vegetals recomanem 3 pastilles per litre i 30 minuts d’espera. Viatges llunyans, un rierol proper als ramats, val la pena arriscar-nos a agafar res?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada